torsdag 10 september 2009

Banka huvudet i väggen

Att banka huvudet i väggen kanske inte är det effektivaste sättet att riva ner en vägg, men kanske kan det öppna skallen tillräckligt mycket för att vettet ska få någon plats att komma in, så att man kan tänka ut smartare sätt att riva väggen?

2 kommentarer:

AKO sa...

Jag blir ju lite nyfiken på vad som egentligen har hänt där innan bilden togs. :) Ganska snyggt resultat rent fotomässigt.

Snabbtittade in på din blogg tidigare idag och insåg att du har varit ordentligt produktiv på slutet och att jag ligger långt efter i läsningen av din blogg.

Och slutligen, ja; 60 km ÄR en lång sträcka, även för en motionsfantast som jag. Den sista milen var den ren och skär vilja, plus lite medvind, som tog mig hem. Skönt efteråt dock. :D

Johanna G sa...

Bilden är snodd från internet, så exakt vad som har hänt innan vet jag inte. *pinsamt ögonblick* Tyckte dock den passade in riktigt bra till rubriken. :)

Ja, jag verkar ha fått någon inspirationsökning nu senaste tiden. Försöker ha som regel att inte lägga ut mer än ett inlägg per dag, vilket gör att även om jag vissa dagar skriver upp till både två, tre och fyra inlägg så blir det lite utspritt och - förhoppningsvis - lätt att hänga med, även om man inte tittar inte flera gånger dagligen.

Jo, jag vet. Cyklade 45 km idag och är väldigt nöjd med mig själv över det. Var lite jobbigt där någonstans mellan 20 och 30 km när det blev lite backigt och motvind, men sen gick det oförskämt lätt hela vägen hem resten av biten.