lördag 30 maj 2009

Inbjudan till examenssymposium

Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag har varit så dålig på att svara på era kommentarer den senaste veckan. Anledningen är dock enkel - all min lediga tid har gått åt till att skriva uppsats (om det nu kan räknas som ledig tid vill säga?), sova och ev. gå på tidebönerna i kyrkan. Så lektid vid datorn har strukits ur min vardag. Tyvärr. Men det är bara en vecka till, så ha lite tålamod, fortsätt gärna kommentera och för diskussioner med varandra, så ska jag komma med mina "allvetande" svar snart igen.

Så till dagens ärende:

För snart två veckor sedan publicerade jag här på bloggen den populärvetenskapliga sammanfattningen till mitt exjobb. För den som vill och är intresserad finns nu på fredag (5 juni) möjlighet att komma till Uppsala och höra mig presentera den "live" under vårt examenssymposium. Själva symposiet håller på 08.30-12.30 på BMC, och min presentation kommer ske nångång strax efter 11.30. För mer information eller vid frågor, var vänlig kontakta mig antingen via mail eller skriv en kommentar till det här inlägget (jag lovar att svara så snart som möjligt, men räkna inte med några längre utläggningar).

9 kommentarer:

Jonas sa...

Lycka till Johanna! Tyvärr så måste jag jobba den 5 juni. Det går säkert bra på fredag!

Johan Stenberg sa...

Lycka till! :-)
Jag skall försöka komma.

Pontus sa...

Vad ska du göra sen?

Johanna G sa...

Jonas:
Tackar!

Johan:
Kul! Hittar du på BMC eller vill du ha en karta?

Pontus:
Jag ska göra min apotekspraktik. Vilket också ingår i studierna. I alla fall om jag vill ha min apotekarlegitimation. Nu får jag "bara" min farmacie magister.

Hasse G sa...

Jobbet "stör". Men lycka till i alla fall!

Johan Stenberg sa...

Oj, nu är jag sent ute... 8-s

Om du råkar sitta vid datorn någonting före symposiet så får du gärna skicka salsnumret, och om möjligt även en karta (nix, jag har aldrig varit på BMC).

Om du inte sätter på datorn förrän det är för sent så önskar jag dig ett stort lycka till och tar istället en liten bönestund vid 11:30-tiden.

Jonas sa...

Hej igen! Hoppas det gick bra Johanna och att du är nöjd med dagen! Alla danskar passar nog på att hurra även för dig idag.

Johanna G sa...

Hasse:
Tackar!

Johan:
Ja, kanske något sent.
Bönen hjälpte nog, för det gick finfint.

Jonas:
Danskar?

Jonas sa...

Vad skoj att det gick fint Johanna, grattis! Ja den 5 juni var det Danmarks nationaldag..