lördag 6 september 2008

Personlighetstestad...

Häromdagen fick ni chansen att se mig på bild, men eftersom utsidan inte säger allt kommer här en "bild" från min insida (hur bra det stämmer får ni dock gissa själva):

Johanna Gs personlighetstyp:
Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visioner Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.

Karriärer som skulle kunna passa Johanna G:
Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.

10 kommentarer:

Excelsis sa...

Alla kan bli psykologer! Härligt.

Johanna G sa...

Hum, det såg jag inte ens. Men jag kan tydligen inte bli apotekare/farmaceut. Tycker de har väldigt snålt urval!!

Charlotte Therese sa...

Och präst ingick inte i den här profilen heller...fast det tydligen passar lite olika typer.

Annars tycker jag att jag kan känna igen mig en hel del i flera av era medtestarresultat. Minst lika mycket som i mitt eget.

Ska kanske testa igen... :-)

Du har inte tänkt på att bli professionell pokerspelare istället då...? ;-)

My sa...

Kul! :) Gillar sådana test... :)

Jag gjorde det där testet någon gång i somras, och lärare fanns inte med bland de yrken som valdes ut åt mig. Däremot stod det att jag skulle passa bra som hemmafru... Kanske vore något att satsa på? Är lite trött på att vara lärare nu (jobbar ju ALLTID, har varken hunnit blogga själv eller läsa andras bloggar på hela veckan, typ)...

Jag känner ju inte dig så jättebra än, men trooor att det verkar kunna stämma ganska bra på dig det som stod om din personlighetstyp! :)

Johanna G sa...

Charlotte:
Nej, jag tänker nog inte satsa på professionell pokerspelare. Delvis för att jag inte spelar poker, men framförallt för att jag tycker det är fel att spela om pengar.

Och jag kan nog leva rätt bra utan att bli präst! Inte för att vara elak, men jag tycker då inte det är något drömyrke. Jag menar, är man kallad så är man och då får man väl acceptera det, men annars? Nej, tack!

My:
Förlåt, måste missat ditt test (eller snarare så snappade inte min bloggläsare upp det, nåja...).

Tja, det mesta stämmer väl hyfsat bra, men å andra sidan så tycker jag att de verkar göra profilerna väldigt breda så att de ska passa in på väldigt många olika personer.

Charlotte Therese sa...

Johanna,

Pokerspelare var ett skämt ju...

Och präst var bara en intressant iakttagelse tyckte jag, eftersom det fanns med i alla de övrigas (de jag har läst alltså) testresultat, inklusive mitt eget.

Och ja, det handlar om kallelse - och så kyrkliga stängsel som sätter stopp för kallelser, förstås.

My,

Hemmafru fanns med på min lista också... ;-)

Johanna G sa...

Charlotte:
Klart det var ett skämt. Förstod nog det. Eller så var jag för trött för att förstå just då... *hurm*

Jaså? Har präst funnits med hos alla andra? Det måste jag ha missat/inte reagerat över. Nå, i så fall kanske det finns någon slags urskiljning i testresultaten iaf.

Vad gäller kallelser så har ju protestantismen en betydligt mer tillåtande attityd (eller hur jag nu ska uttrycka det) jämfört med den Katolska Kyrkan.

Jonas sa...

Johanna, jurist fanns med på listan också, kan ju ge dig ett och annat tips om du ska sadla om..till exempel om den adekvata kausalitetens vedermödor..

Johanna G sa...

Jonas:
Tack, men nej tack. Just juridiken känner jag ingen dragning att sadla om till. Men det var snällt tänkt :)

Jonas sa...

Ok jag förstår Johanna, annars tänkte jag du kunde ha kombinationen farmaci och juridik, sannolikt skulle du bli Sverigeunik och bli oerhört attraktiv på arbetsmarknaden. Men man kan ju ta en sak i taget i vart fall..