söndag 28 september 2008

100 kristna bloggar


Jonas Melin anbefallde mig i en kommentar till förra inlägget att lägga in min blogg på "100 kristna bloggar"-listan. För er som redan läser här kanske detta kanske detta tips kan tyckas onödigt - ni behöver ju inte hitta hit, ni är ju redan här!
_
Men kanske kan detta trots allt vara ett tips om ni a) driver en egen kristen blogg och känner att ni vill ha fler läsare - lägg i så fall till er till listan - eller b) om ni är hemma och har långtråkigt och vill ha oändlig mängd tidsfördriv - försök då läsa alla bloggar som finns där så kommer ni nog kunna fördriva ett antal dagar och veckor utan problem!

9 kommentarer:

Anonym sa...

O jag är också med i år, jehoo :D

Johanna G sa...

Va? Är du kristen i år med?! :P

Excelsis sa...

Shit, skall man registrera att man är kristen varje år.. Jag har nog inte gjort något åt det sedan konfirmationen 96... :)

Anonym sa...

Men jag har ju bara varit kristen i 1.5 år :)

Johanna G sa...

Excelsis:
Har den funnits så länge?! Det var betydligt mer än vad jag hade koll på... Fast det tror jag inte, men de hade visst haft en datorkrasch eller något, så det är därför de återupprättar den nu.

Sleepaz:
Ahh, då förstår jag.

Excelsis sa...

Johanna: Här gäller det att hänga med... :P

Excelsis sa...

Anbefalla är för övrigt ett verb man väldigt sällan hör utanför kyrkliga kretsar.

Anonym sa...

Ett ord jag aldrig hört talas om. Härstammar "Anbefalla" från Tyskland kanske? Låter iaf tyskt. :)

Johanna G sa...

Excelsis:
Haha, måste man? Fast det är ju så mycket man måste hänga med i så fall. Hjärnan kommer ju bli överfull!

Ang. anbefall så har jag aldrig gjort den reflektionen, men å andra sidan så har ju kyrkan bevarat ett antal ord som man sällan hör annars, så det är väl mycket möjligt.

Att anbefalla kan komma från tyskans anbefallen är mycket möjligt. Upp till 40 % av svenskan sägs ju komma från lågtyskan, så...