onsdag 16 juni 2010

Biskop Grandin

Coolt!


Det finns en "Bishop Grandin High School" och en "Bishop Grandin Senior High" i Calgary, Canada. Undra om jag på något sätt är släkt med "biskop Grandin". (För den som inte vet så är G. i mitt namn en förkortning för just Grandin). Fast det verkar inte så troligt, han verkar ha varit
född i Frankrike om man får tro Wikipedia, och mig veterligen har jag inga släktingar där.

Wikipedia om Bishop Grandin High School

6 kommentarer:

Z sa...

Var det möjligen så att olika släkter pga trender, förfranskade sina namn förr i tiden?

Har du släktforskat om namnet?

Johanna G sa...

Jag har inte släktforskat själv, men det finns några i släkten som har gjort det. Dock har jag inte hört något mer om ursprunget till Grandin än att det är ingift, så jag antar att forskningen kanske mest har bedrivits på andra grenar av släkten.

Jonas sa...

Johanna, du borde väl verka för att den nya samfundsbildningen med baptisterna Missionskyrkan och Metodisterna ska vara episkopal; det är baptistkyrkan och Missionskyrkan ju i Amerika. Då kunde du ju bli biskop..även baptisterna använder då stola men du kan ju se till att du får på dig lite mer också.

Johanna G sa...

Ja, enbart stola låter lite ... naket. Man bör definitivt ha kläder under! Annars blir det mer någon märklig typ av porrvideo av det hela.

Då jag inte längre är medlem i nämnda kyrkor tror jag inte jag har någon talan.

Och nej, jag vill inte bli biskop. Har inte det kallet.

Jonas sa...

Det hade förvisso säkerligen varit en mycket originell och nyskapande pris som vunnit motsvarigheten till Oscar i någon världsomfattande porrfilmstävling..eller i klassen konstnärliga dokumentärfilmer. Men annars tänkte jag att det inte heller skulle räcka med alban under stolan (att det kan vara lämpligt även med underkläder kanske inte särskilt behöver belysas)..

Jaså är du inte det, hade jag missat..

Johanna G sa...

Har aldrig förstått mig på bruket med vare sig alba eller stola eller mässhake eller något annat i den stilen om jag ska vara helt ärlig.

Tur att jag upplyste dig då!