tisdag 8 april 2008

Välkommen!

Kul att just du hittade hit!

Några korta fakta om mig:
Namn: Johanna G
Bor: Uppsala
Gör: Pluggar (inom naturvetenskaplig sektor)
Ålder: ca 25 år
Intressen: Kyrka & kristen tro, böcker, tänka/filosofera, vara ute i naturen, fotografera och mycket annat

Bloggläsare: sen jan 2008

Några ord om bloggen:
Titeln: är hämtad ur lovsången "I Ditt ansiktes ljus", en text som kommit att betyda en hel del för mig. En text som handlar om att följa Gud. Att komma som jag är, på vacklande ben med längtan att få följa.
Planerna: för bloggen är än så länge ganska difusa, men troligen blir det framförallt funderingar kring kyrka och tro, om ekumenik och teologi.

Tillsist:
Än en gång - Varmt välkommen!

5 kommentarer:

Pastor Astor sa...

Vålkommen i bloggosfären! Skall bli kul att följa dig!

Johanna G sa...

Tackar, tackar! Får väl göra mitt bästa för att skriva något intressant i bloggen med (hyfsat) jämna mellanrum... :)

Kristina sa...

Vad kul att du har startat en blogg! Ser verkligen fram emot att följa den, och utifrån att ha läst 1 av dina inlägg noga, verkar det som om stilen på bloggen inte är den hårt argumenterande utan mer där man kan byta tankar och erfarenheter och även rensa tankarna. Sådana typer av bloggar välkomnar jag särskilt i nuläget!

Johanna G sa...

Tackar! Och välkommen hit!

Hårt argumenterande?? Ånej, det skulle jag aldrig klara av att skriva. Vet inte ens vad jag skulle argumentera för eller mot.

Så jag lovar att det (åtminstone till 95 %, kanske inte enbart) kommer bli mer eller mindre lösa tankar och - min förhoppning - utbyte av erfarenheter.

Anonym sa...

花鄉,愛情海,百威,為楓精典,比佛利,新阿里山,儷京,御花園,風華,溫莎堡,晴海冷泉,紐芬堡,歐悅,名湖水岸,歐悅,萬里仙境,北極星,皇居,禾楓.湯泉,香緹,湯野,水漾,金色河畔,戀愛,新阿里山,皇家花園,山櫻花,名家,風華,美麗殿,艾蔓,薇星,皇城,泰皇,風雅頌,欣歡,名爵,竹田驛站,薇星,風雅頌,愛摩兒,墾丁,雅柏,天母,威斯堡,嘉賓閣,伊都,衣蝶旅店,樹林月圓,萬里仙境,北極星,華都飯店,馥嘉商務,唐城,雙橡園,百老匯,紫園,夏卡爾,竹林雅緻,好來屋,馬德里,湖山度假,蔚藍海岸,約客頂級,儷灣,真善美,歐香,愛莉園,人客