tisdag 16 juni 2009

Sommarresor, bloggträffar?

Kära bloggvänner!
Sommartid är resetid, och att resa är ju en underbar möjlighet att få träffas IRL!

Imorgon, 17 juni, åker jag till Rom och blir där en vecka. Befinner du dig där så får du lov att höra av dig SNABBT, för annars är det risk att jag inte hinner se ditt meddelande förrän jag kommer hem igen.


Den 10 juli åker jag sen till västkusten i en vecka. Kommer vara både i Frillesås (Halland) och på Stenungsön (Bohuslän). Jag kommer tyvärr vara rätt upptagen under den här tiden, men om någon har lust att luncha på fredagen när jag kommer ner så vore det superkul. I övrig vet jag inte hur mycket jag hinner träffas, men skicka gärna ett meddelande ändå, så ska jag se vad jag kan få in i schemat.


Efter västkustvändan är jag bara hemma och vänder, redan den 20 juli åker jag till Boden och blir där i fem dagar. Tajt "schema" även här, men som sagt var, hör av er så får vi se om vi får till något.


Tillslut kommer jag befinna mig i Lund i augusti, närmare bestämt 12-22, så alla som befinner sig i Skåne då får också höra av sig.


Övrig tid kommer jag befinna mig i Uppsala räknar jag med, så hojta gärna till om ni ska ha vägarna förbi denna anrika lärdomsstad.

Enklaste sättet att få kontakt är att antingen kommentera detta inlägg eller maila till mig direkt (mailadress finns att tillgå under min profil).

8 kommentarer:

Excelsis sa...

Ha det trevligt i Rom!

Anneli sa...

ÅÅÅ

Vad avundsjuk jag blir!

Förståndigt att åka innan hettan hinner bli allför intensiv.

Lova oss att avge rapport.

Ha det verkligt bra och trevligt i "den eviga staden"

Johanna G sa...

Tackar, tackar!

Anneli:
Jag lovar inget, men sannolikheten talar väl för att det blir ett inlägg eller två efteråt. :)

SamuelVargThunberg sa...

Rom? Nu blir jag inte lite avundsjuk...

Jonas sa...

Åh jag blir också avundsjuk, antar att du just nu sitter på hotellet i Rom då när jag skriver detta. Hoppas audiensen med påve Benedikt redan är fixad?!

Boka också in AkFs kyrkodagar i slutet av Uppsala, 50-årsjubileum En, helig, katolsk och apostolisk kyrka..gäller för övrigt alla bloggläsare

StenHuggarn sa...

Hej!

Har startat en liten smidig webbring som sammanfogar våra kristna hemsidor och bloggar! Gå med du med och sprid ditt budskap, öka även trafiken till din sida.

Webbringen heter Frälsaren.

/StenHuggarn.

http://fralsaren.blogspot.com/2009/06/fler-besokare.html

Jim sa...

Hej

Du har fullt upp förstår jag. Vad härligt. Själv ska jag väl låsa in mig på berget snart. Men först: Midsommar med familjen.

Må gott

Johanna G sa...

Samuel & Jonas:
Äsch då, skrev inte att jag skulle till Rom för att göra er avundsjuka. Vore ju inte särdeles kristet av mig...

StebHuggarn:
Ska kolla in sidan. Imorgon tror jag. Börjar bli dags att sova nu. Typ. Jaja. Lovar att kolla in det, och hör du inget från mig så får du gärna höra av dig och påminna mig om det igen.

Jim:
Precis. Det är hårt att vara arbetslös. Hoppas midsommar var bra och att du har/kommer få det bra på Berget.