torsdag 25 februari 2010

Fastans största frestelse


I dag inleds fastans största frestelse! Frestelsen mot ett liv i enkelhet och minskad materialism. I dag inleds bokrean... Hjälp!

7 kommentarer:

Johan S. sa...

Det känns lite mindre materialistiskt att ladda hem en ljudbok från någon av nätbokhandlarna. :)

Teija sa...

Föll pladask för den frestelsen... 6 volymer införskaffade kl 7 i morse och fast jag lovat mig att inte köpa fler kokböcker trillade jag dit på 2 st!

Anonym sa...

Har nu ägnat 2 timmar åt att läsa dina kloka funderingar. Märkligt att du satt ord på så mycket av det jag vänder och vrider på, kanske inte så konstigt förresten vi är ju människor med människors funderingar. Gud välsigne dig och dina steg :)
Mvh Annika Lööf, Västergötland

Anonym sa...

Johan:
Kanske. Måste fundera på saken, känslor är inte alltid att lita på.

Fast ljudböcker är inte riktigt min grej för att vara helt ärlig. Jag föredrar helt enkelt de gamla hederliga inbundna-papper-tegelstenarna.

Teija:
Jag föll också dit första dagen, men har sen dess lyckats hålla fingrarna i styr.

Annika:
Välkommen hit!

Ojdå! Hoppas jag inte förledde dig från något du borde ha gjort under dessa två timmar...

Kul att du hittar pärlor bland alla mina varierande inlägg av varierande halt och djup. Känn dig fri - men absolut inte tvungen! - att kommentera även gamla inlägg om det var något särskillt du reagerar på eller tyckte var bra.

Johanna G sa...

Vet inte riktigt vad som hände där. "Jag" i förra inlägget är alltså Johanna G, tillika bloggens suveräne enväldeshärskare. Men varför det står att jag kommenterat som anonym snarare än som mig själv vet jag inte...

/Johanna G.

AKO sa...

Visst är bokrean en stor frestelse, större än många andra liknande grejer, men det har faktiskt lugnat sig de senaste åren. Är utbudet för klent numera kanske? Eller börjar jag lära mig att stå emot? *L*

Johanna G sa...

AKO:
Självkänslan kanske mår bäst av att inbilla sig att vi har blivit bättre på att stå emot frestelsen?

Sen blir det ju också med klassikerna förr eller senare att man har hunnit köpa dem man vill ha, så när de reas om så blir det inte så intressanta...