måndag 2 mars 2009

Triss i bloggträffar

Hej och hå vad tiden går! Tänk att det redan är mars...

Februari bjöd för min del inte på så jättemycket bloggande, men däremot på tre bloggträffar.

- Den 8 februari bjöd
Charlotte Therese in till födelsedagsfest, och även om det inte var en renodlad bloggträff så dök - förrutom Johan och Johanna som jag träffat flera gånger tidigare - även Carolina El-Haddad upp. Mycket gott fika (trots att Charlotte påstår att det mesta hon försöker laga/baka tenderar att bli olika nyanser av vidbränt, något jag hittills aldrig stött på själv av det jag blivit bjuden på) och en trevlig ny bekantskap!

- Den 20 februari begav jag mig till Lund, och sammanstrålade där med
Enkla Z och Doktorn för en mycket trevlig fredagslunch (med te till efterrätt) på BurgerKing. Z har skrivit mer om träffen här. Synd att ni bor så långt borta, men förhoppningsvis kommer vi kunna synnas igen förr eller senare - om Herren dröjer och vi får leva.

- I lördags, den sista februari, så var jag i Stockholm/Jakobsberg och träffade
Minutz3. Passade där på att göra en visit på SF-bokhandeln, museumet för levande historia, äta lunch på PizzaHut, spela TV-spel (både wii och det mer traditionella SuperSonic), gå på hundpromenad, lösa världsproblem, mm. Åter igen - en mycket trevlig dag!

Summa summarum - passa på att träffa nya och gamla bloggbekanta IRL (=i verkliga livet) så ofta som möjligt, hittills har ett sådant möte aldrig känns misslyckat eller varit något jag ångrat. Och ni, har ni vägarna förbi Uppsala så hör gärna av er!

3 kommentarer:

minutz3 sa...

Tack för en trevlig dag får jag väl passa på och säga ;-)

Rättelse förresten, det var "Sonic the Hedgehog 2" du spelade på SEGA MegaDrive du spelade (eller inte riktigt en riktig SEGA MegaDrive, men en licensierad senare batteridriven version...) detta kan förstås ha förväxlats då vi också spelade "Mario Kart Wii" då Nintendos kända rörmokare oftast är känd med epitetet "Super Mario".

Förresten, varför har du skrivit ihop så mycket?
PizzaHut = Pizza Hut
(BurgerKing heter som bekant "Burger King" också :-P)

Dessutom var vi väl inte så mycket i Jakobsberg, utan desto mera i Järfälla, om vi nu skall vara petiga. SF-bokhandeln för de oinvigda heter annars "Science Fiction Bokhandeln".

Aja, nu har jag lekt besserwisser tillräckligt ;-)

På återseende hoppas jag!

Anonym sa...

Jag planerar att flytta till Uppsala och läsa teologi, kanske rent av nu till hösten. I sådana fall bjuder jag på kvalitetskaffe nångång.

Peace!

Johanna G sa...

Pontus:
Nämen vad trevligt!
Osis bara att jag sannolikt flyttar från Uppsala till hösten. :( Men oroa dig inte, jag kommer förhoppningsvis tillbaka sen efter ett halvårs praktik, och jag har ju alltid familj och vänner här - så vi ska nog kunna ses :)

Frid!